Anti-allergisch

Heeft u last van allergieën of luchtwegaandoeningen zoals astma? Onder de grootste veroorzakers bevinden zich stof (huismijt) en huisdierallergie. Blootstelling hieraan kan ernstige gevolgen hebben en lijden tot chronische aandoeningen. Het is mogelijk alle huismijt te elimineren. Stoom dringt binnen in de poriën van materialen als; Vloerbekleding, Matrassen, bekleding en Tapijten. Bij temperaturen van 115 tot 180 graden worden huismijt, micro organismen en schimmels efficiënt en effectief verwijderd.

Bij het gebruik van stomers blijven er geen resten van schoonmaakmiddelen of andere chemische stoffen achter op het schoongemaakte deel.

Milieuvriendelijk

Stomen speelt een belangrijke rol voor mens en omgeving. Bij stomen komen geen chemicaliën of giftige stoffen vrij. Binnen ons huis komen alle chemicaliën in ons afvalwater terecht. Elke keer als we reinigingsmiddelen gebruiken dragen we bij aan vervuiling van omgeving, zee en drinkwater. Door te stomen besparen we water, dragen we bij aan een schone planeet en zijn we 100% milieuvriendelijk. Stomers kunnen tot 90% minder water verbruiken en er komen geen chemicaliën vrij tijdens het schoonmaakproces.

Steam Futuro veroorzaakt geen schade aan mens en milieu. We gebruiken de juiste apparatuur en professionele producten om onze klanten en ons zelf tevreden te stellen.

Dood bacteriën en Micro organismen

Heeft u kinderen of huisdieren? Stoom kan handig gebruikt worden als natuurlijke vorm van desinfectie en het odoriseren van u dagelijkse omgeving zonder chemische geuren.

Door de hoge temperaturen blijven er geen chemische resten achter op het schoongemaakte deel. Stoom heeft de kracht om bedwantsen, huismijt, vlooien en hun eitjes te doden.

Verder speelt stoom een cruciale rol in huishoudens met kinderen en huisdieren doordat het ook bacteriën, allergieveroorzakers en virussen dood.

Laag Vochtigheidsgehalte

Droog stomen is organisch en bevat maar 5-6% water. Voordeel van dit laag vochtigheidsgel is het gebruik op plaatsen waar het anders het lastig zou zijn het gebruikte afvalwater te verwijderen. Een ander voordeel is het kunnen schoonmaken van apparatuur dat normaal niet bestand is tegen het gebruik van veel water (denk aan beeldschermen of motoren).

Materialen als autobekleding, tapijten, vloerbedekking of matrassen zijn vrijwel onmiddellijk droog, wat een groot voordeel oplevert ten opzichte van standaard gebruikte methodes.

Bespaart Tijd en Geld

Stomers zijn de meest gunstige oplossing voor huishoudens en bedrijven.

Met stomers verricht u verschillende handelingen tegelijk (wassen en opzuigen). Er zijn geen chemicaliën nodig en het waterverbruik ligt 90% lager dan bij andere gebruikte schoonmaakmethodes.